Împreună cu European Child Safety Alliance sprijinim campania paneuropeană „Nu lăsaţi capsulele la îndemâna copiilor”, o inițiativă
 A.I.S.E. – Asociația Internațională pentru Săpunuri, Detergenți și Produse de Întreținere. Campania are ca scop promovarea utilizării în condiții de siguranță a capsulelor de detergent de rufe din Europa, pentru a reduce riscul de intoxicare la copii.

 

 

Capsulele de detergent lichid pentru rufe sunt produse pentru a vă ajuta să utilizaţi cantitatea de detergent optimă pentru necesitățile dvs. de spălare a rufelor – ele sunt utilizate zilnic de către milioane de consumatori. Deși sunt sigure atunci când sunt utilizate corect, așa cum se precizează pe ambalajul produsului, vă rugăm să le depozitați într-un loc sigur, înainte și după utilizare, și să nu le lăsaţi niciodată la îndemâna copiilor. Companiile care plasează aceste produse pe piață tratează cu toată seriozitatea siguranța dumneavoastră, iar instrucțiunile de pe ambalaje sunt furnizate pentru a garanta utilizarea sigură a produselor lor în familia dvs.

 

A.I.S.E. a creat o platformă online atat de prevenție pentru aceste riscuri, dar și de intervenție în cazul în care expunerea a avut deja loc.

AFLAȚI MAI MULTE ȘI TRANSMITEŢI MESAJUL MAI DEPARTE